mizahgastesi bardak
Haber

2020 Yılında En Çok Kazanan 10 Aktör

Forbes, her yıl geleneksel olarak açıkladığı en çok kazanan 10 aktör listesini yayınladı. Dwayne Johnson üst üste iki yıl en çok kazanan erkek oyuncu oldu. Listede bulunan oyuncuların çoğunun Netflix kaynaklı olması ise dikkatleri üzerine topladı.  İlk olarak 2016 yılında Forbes zirvesinde yerini alan Dwayne Johnson, geçen sene zirvesine geri dönmüştü. Jhonson bu yıl da yerini korumaya devam ediyor. Önümüzdeki dönemde Netflix’te yayınlanacak olan Red Notice filmi için $23,5 milyon alan Johnson, geçtiğimiz bir yılda toplam $87,5 milyon kazanmayı başardı. 

2020 Yılında En Çok Kazanan 10 Aktör

Listenin 2. sırasında 6 Underground ve Dwayne Johnson ile beraber yer aldığı Red Notice için ayrı ayrı $20 milyon kazanarak toplam $71,5 milyon gelirle ünlü oyuncu Ryan Reynolds yer alıyor. 3. sırada ise i Spenser Confidential filmi ve yapımcı kimliğiyle $58 milyon kazanan Mark Wahlberg yer alıyor. Listenin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Dwayne Johnson– $87,5 milyon 

Ryan Reynolds– $71,5 milyon 

Mark Wahlberg – $58 milyon 

Ben Affleck – $55 milyon 

Vin Diesel – $54 milyon 

Akshay Kumar – $48,5 milyon 

Lin- Manuel Miranda – $45,5 milyon 

 Will Smith– $44,5 milyon 

Adam Sandler – $41 milyon 

Jackie Chan – $40 milyon 

Açıklanan listede Netflix’in payı hatırı sayılır derecede büyük; listede yer alan 10 oyuncunun elde ettiği 545.5 milyon dolarlık toplam gelirin 140 milyon dolarlık kısmı Netflix tarafından ödenmiş olması dikkatleri üzerine topluyor. 

Ferdi Çelik
Atanamayan Muhabir / Gastronot

Etkisinden Çıkamayacağınız 5 Seri Katil Filmi

önceki yazı

Yerli Yapımların Kulağına Fısıldayan Adam: Murat Soner

Sonraki Yazı

Yorumlar

Yoruma Kapalı.