mizahgastesi bardak
Haber

Blu TV’nin Orjinal Projesi Yarım Kalan Aşklar’dan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Blu TV’nin orjinal projesi ‘Yarım Kalan Aşklar’ yayınlanan ilk fragmanıyla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği yeni diziden şimdi de yeni bir fragman yayınlandı.

Dizinin başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz gibi son dönemlere damgasını vurmuş 2 kaliteli oyuncu paylaşıyor. Dizide başrol oyuncularına; Cem Davran, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu, Ezel Akay ve Gizem Ünsal gibi önemli isimler eşlik ediyor. Dizinin yönetmenliğini usta yönetmen Umur Turagay üstlenirken, dizinin senaryosunu ise Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur kaleme alıyor. Dizi 10 Eylül’den itibaren Blu TV üzerinden yayınlanacak.

“Aşk iki beden arasında değil iki ruh arasında yaşanır.” sloganıyla karşımıza çıkan dizide; evlenmelerine kısa bir süre kalan Ozan ve Elif’in, evlenmeden önce Ozan’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesi ve yeni bir bedende hayat bulması ele alınacak. Fantastik bir hikaye olarak karşımıza çıkacak olan dizi; Ozan’ın yeni hayatından komedi sunarken, aşk ve gizemi de yanında getirecek. Gelin hep birlikte yeni Blu TV dizisinin fragmanını izleyelim!

Süleyman Dindar
metin yazar, içerik üretir.

‘Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?’ Filminin Çekimleri Başladı

önceki yazı

Seyfi Dursunoğlu’ndan Esinlenen ‘Kırmızı Lamba’ Prömiyerini Yapacak

Sonraki Yazı

Yorumlar

Yoruma Kapalı.